Hypotheek oversluiten

Overstappen met je huidige hypotheek

Is je leefsituatie veranderd, ga je verbouwen of zoek je een hypotheek die beter bij je huidige situatie past? Dan kan je je hypotheek oversluiten naar Robuust. Bij Robuust krijg je een hypotheek die bij je past. Een hypotheek die rekening houdt met nu maar ook met later.

Stap - zonder te verhuizen - over op onze gunstige voorwaarden.

 • Automatische rentedaling

  Lagere hypotheek? Robuust past je rente automatisch aan wanneer je genoeg hebt terugbetaald.
  Lees meer
 • 100% vergoedingsvrij terugbetalen

  Bij ons kun je met eigen geld je hypotheek terugbetalen zoveel je wilt, zonder dat je een vergoeding hoeft te betalen.
  Lees meer
 • Verduurzaming meefinancieren

  Extra budget bij je Robuust hypotheek voor verduurzaming. Nu een lage energierekening, later een leefbare wereld. Sterk geregeld voor nu en later.
  Lees meer

Hypotheek oversluiten interessant?

Wil je lagere maandlasten, betere hypotheekvoorwaarden of ben je gewoonweg niet tevreden met je huidige geldverstrekker? Dan kan je overstappen naar Robuust. Met deze tool bereken je of je hypotheek oversluiten voor jou interessant is. Voor de berekening heb je een aantal gegevens nodig van je huidige hypotheek zoals je hypotheekvorm(en), looptijd, hypotheekrente en rentevaste periode. Handig als je die meteen bij de hand hebt.
Kijk of oversluiten interessant is

Een hypotheek die jou begrijpt

Het is tijd voor een nieuwe hypotheek die past bij jou. Jij, die als je een extra aflossing uit eigen geld wilt doen, daar geen vergoeding over hoeft te betalen. Jij, die als je triple glas of zonnepanelen wil laten plaatsen, tot en met 106% van de marktwaarde van je woning mag lenen. Jij, die bij het terugbetalen van de hypotheek ook graag in een lagere risicoklasse terechtkomt. Jij, die graag slimmer omgaat met je geld. En dat begrijpen wij.

Vind jouw adviseur


Meer lenen voor verbouwen en verduurzamen

Door je hypotheek over te sluiten naar Robuust, past deze helemaal bij jouw nieuwe toekomst. Laat het ook toekomstbestendig zijn in de CO2-uitstoot. Robuust heeft gunstige regelingen voor energiebesparende maatregelen in je huis. Als je kiest voor bijvoorbeeld zonnepanelen, een warmtepomp of HR++ glas, kan je een hypotheek afsluiten tot maximaal 106% van de waarde van je woning.

Huis verduurzamen
“Als een jas van een paar seizoenen geleden: je hypotheek past niet meer bij je. Hoog tijd om over te stappen naar Robuust.”

Onze voorwaarden

Met een hypotheek ga je voor een lange tijd een relatie met ons aan. Bij Robuust Hypotheken vinden we het belangrijk dat je onze voorwaarden begrijpt.
Download algemene voorwaarden