Sterk geregeld voor nu en later

Over Robuust Hypotheken

Robuust Hypotheken is opgericht in oktober 2018. Voor het beschikbaar stellen van het geld voor jouw hypotheek werkt Robuust Hypotheken samen met Aegon, een betrouwbare partij die al jaren actief is in het verstrekken van hypotheken. We vinden het belangrijk dat consumenten goed advies krijgen. De Robuust Hypotheek kan dus niet zonder advies afgesloten worden.

Robuust Hypotheken in het kort

 • 12.000 verstrekte hypotheken

  Sinds onze oprichting in 2018 hebben we al meer dan 12.000 hypotheken verstrekt.
 • 3.000 adviseurs adviseren Robuust

  Meer dan 3.000 onafhankelijke hypotheekadviseurs kunnen jou adviseren over onze hypotheek. Zoek er een bij jou in de buurt onderaan deze pagina.
 • 3,6 miljard aan hypotheken verstrekt

  Inmiddels is de hypotheekportefeuille van Robuust 3,6 miljard.

Sterk geregeld voor nu en later

Later, als jij extra wilt terugbetalen, zonder daar extra kosten voor te betalen. Of later, als jij HR++ glas wil plaatsen en hiervoor extra wilt lenen. Als jij een gedeelte van je hypotheek hebt terugbetaald en in een lagere risicoklasse terecht wil komen. Of als de marktrente lager staat en jij wilt rentemiddelen. Hoe jouw toekomst er later ook uitziet, je weet dat hij gaat komen. En daarom is er Robuust. Omdat we begrijpen dat er een later is en wij de rots in de branding zijn waar je op kan terugvallen.

Bouwen aan een duurzame toekomst

Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een samenleving die de kwaliteit van leven van mensen verbetert. Daarom vinden we het belangrijk dat je in een comfortabel en energiezuinig huis woont. En dat begint al bij het afsluiten van je hypotheek. Niet voor niets is ons motto ‘sterk geregeld voor nu en later’.

 • We helpen jou met het verduurzamen van je woning door je de mogelijkheid te bieden om een extra bedrag voor verduurzaming in je hypotheek op te nemen. Met dit bedrag kan je je woning verduurzamen door bijvoorbeeld te isoleren, zonnepanelen aan te brengen of een warmtepomp te installeren.
 • Door te verduurzamen zorgen we er samen voor dat de (bestaande) woningvoorraad in Nederland duurzamer wordt en minder CO2 uitstoot. Dit draagt bij aan een verminderde opwarming van de aarde en een lagere energierekening voor jou.
 • Wij streven ernaar dat alle woningen in onze hypotheekportefeuille in 2025 gemiddeld energielabel C hebben. In 2030 hopen we zelfs dat het gemiddelde energielabel stijgt naar B.

Vind jouw adviseur