Nu en later

Hypotheek die past bij jouw leven

Het is zover, je hebt een huis gekocht en nu ben je op zoek naar een hypotheek die precies past in jouw leven. Zoals je nu bent en zoals je later gaat leven. Ook als je nog niet precies weet hoe later eruit ziet. Dit is een spannende tijd waarin veel dingen op je afkomen. Je staat voor een belangrijke keuze: een hypotheek afsluiten die bij je past. Wij bieden je gunstige voorwaarden zodat jij je hypotheek sterk hebt geregeld. Voor nu, en voor later.

Wat maakt ons Robuust?

 • Automatische rentedaling

  Lagere hypotheek? Robuust past je rente automatisch aan wanneer je genoeg hebt terugbetaald.
  Lees meer
 • 100% vergoedingsvrij terugbetalen

  Bij ons kun je met eigen geld je hypotheek terugbetalen zoveel je wilt, zonder dat je een vergoeding hoeft te betalen.
  Lees meer
 • Verduurzaming meefinancieren

  Extra budget bij je Robuust hypotheek voor verduurzaming. Nu een lage energierekening, later een leefbare wereld. Sterk geregeld voor nu en later.
  Lees meer

Wat kan ik bij Robuust lenen?

Heb je hét huis gevonden? Of ben je je nog aan het oriënteren op de koop van een woning? Je bent dan vast benieuwd hoeveel je maximaal kan lenen. Met deze tool weet je het binnen een paar stappen!
Hypotheek berekenen

Digitaal al je zaken regelen

Met Mijn Robuust regel je makkelijk al je hypotheekzaken online. Zo kan je je bouwdepot inzien, declaraties regelen en extra terugbetalen op je hypotheek.

Naar Mijn Robuust

Onze voorwaarden

Met een hypotheek ga je voor een lange tijd een relatie met ons aan. Bij Robuust Hypotheken vinden we het belangrijk dat je onze voorwaarden begrijpt. Zeker bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek.

Download algemene voorwaarden
“Heb je vragen over je financiële situatie? Laat je voorlichten door jouw adviseur.”

Vind je adviseur


Veelgestelde vragen

 • Hoe vraag ik een Robuust Hypotheek aan?

  Je vraagt een Robuust Hypotheek aan via een onafhankelijk adviseur die Robuust Hypotheken aanbiedt. Robuust Hypotheken geeft zelf geen hypotheekadvies.

   

  Vind een onafhankelijke adviseur bij jou in de buurt.

 • Geeft Robuust Hypotheken ook hypotheekadvies?

  Nee, Robuust Hypotheken geeft geen hypotheekadvies. Robuust Hypotheken werkt samen met onafhankelijke adviseurs door heel Nederland.

   

  Vind een onafhankelijke adviseur bij jou in de buurt.

 • Kan ik mijn hypotheek verhogen om te verbouwen?

  Je kan je hypotheek verhogen voor een verbouwing via een onafhankelijk adviseur die Robuust Hypotheken aanbiedt. Robuust Hypotheken geeft zelf geen hypotheekadvies.

 • Wanneer kan ik gebruikmaken van mijn bouwdepot?

  Je kunt gebruikmaken van het bouwdepot wanneer wij van de notaris een kopie van de getekende hypotheekakte ontvangen. Enkele dagen na het ingaan van je hypotheek krijg je een brief thuis met een registratiecode en instructies om Mijn Robuust te activeren. Via Mijn Robuust declareer je vervolgens gemakkelijk rekeningen.

 • Moet ik een vergoeding betalen als ik mijn lening terugbetaal?

  Of je een vergoeding moet betalen hangt af van:

  • De huidige hypotheekrentes en de rente die jij nu betaalt voor je lening.
  • De reden van terugbetalen.

  Je kunt vergoedingsvrij terugbetalen met eigen geld. Wil je weten of je een vergoeding moet betalen en hoe hoog die vergoeding is? Vraag dan een voorlopige aflosnota aan. Dit is een vrijblijvende berekening die je een schatting geeft van de hoogte van de vergoeding op het moment dat je het aanvraagt. Vraag de voorlopige aflosnota eenvoudig aan via Mijn Robuust. In de meeste gevallen heb je binnen een kwartier je voorlopige aflosnota in je berichtenbox.

 • Is er een verschil tussen de meeneemregeling en de verhuisregeling?

  Nee, deze termen worden vaak door elkaar gebruikt. Maar bij ons betekenen ze hetzelfde.

Bekijk alle 'Veelgestelde vragen'