Zelfde huis, nieuwe hypotheek

Je hypotheek oversluiten naar Robuust, zonder te verhuizen. Stap over op onze gunstige maatregelen

Je leefsituatie is veranderd, of je hypotheek is gedateerd. En je wilt overstappen op een nieuwe hypotheek. Bij Robuust krijg je een hypotheek die bij je past. Met een lage rente, lange rentevastperiodes en gunstige energiebesparende maatregelen.

Als een jas van een paar seizoenen geleden: je hypotheek past niet meer bij je. Hoog tijd om over te stappen naar Robuust.

Een hypotheek die jou begrijpt

Het is tijd voor een nieuwe hypotheek die past bij jou. Jij, die als je een extra aflossing uit eigen geld wilt doen, daar geen vergoeding over hoeft te betalen. Jij, die als je dubbel glas of een HR-ketel wil laten plaatsen, tot 106% van de marktwaarde van je woning mag lenen. Jij, die als je tot 90% van de marktwaarde leent, vaak geen taxatierapport nodig hebt. Jij, die bij het afbetalen van de hypotheek ook graag in een lagere risicoklasse terechtkomt. Jij, die graag slimmer omgaat met je geld. En dat begrijpen wij.

Snel uitrekenen wat je bij Robuust kan lenen?

Automatische risicoklasseaanpassing

Jouw risicoklasse weegt mee in de hoogte van je risico-opslag, op je rente. Door het afbetalen van je hypotheek zakt de lening ten opzichte van je huis, en dus je risicoklasse. Bij Robuust passen we automatisch je risicoklasse aan, ook zonder extra aflossing. NHG-hypotheken vallen automatisch in de laagste risicoklasse.

Energiebesparende verbouwingen

We willen graag dat je huis én Nederland toekomstbestendig zijn. Daarom vergoeden we energiebesparende verbouwingen zoals zonnepanelen, een zuinigere HR-ketel of dubbel glas tot maar liefst 6 procent bovenop de waarde van je huis. 

Calcasa-rapport

Als je onder 90 procent van de marktwaarde van je huis leent, dan hoef je vaak geen taxateur in te schakelen. In veel gevallen volstaat ook een Calcasa-rapport of WOZ-verklaring. Stukken goedkoper en sneller dan een taxatie.


Lees ook: