Je volgende koophuis

Kies voor je nieuwe huis voor de flexibiliteit en betrouwbaarheid van Robuust Hypotheken. Stap over, of neem onze hypotheek mee naar je nieuwe stek

Je gaat verhuizen naar een nieuw koophuis. Mooi niet dat je wil verhuizen naar een nieuwe hypotheekaanbieder dan Robuust. Je zit prima bij ons! Tenzij je gaat verhuizen en je nog niet bij ons was aangesloten. Dan is je verhuizing een goed moment om over te stappen op Robuust. Lees hier alles over Robuust en je volgende koophuis. 

Bij Robuust zijn we helder over je mogelijkheden voor jou als doorstromer. Zo kan je soepel verhuizen naar je nieuwe thuis.

Blijven bij Robuust

Je wil een nieuw huis, maar geen nieuwe hypotheekaanbieder. Gelukkig heb je het bij Robuust sterk geregeld, voor nu en later.

Ik wil meer weten over:

Naar je volgende koophuis: hoe zit dat met je huidige hypotheek?

Hoera, je gaat verhuizen. Alhoewel, als je denkt aan al die administratieve zaken, dan word je misschien toch een beetje zenuwachtig. Geen zorgen. In dit artikel hebben we op een rijtje gezet waar je allemaal aan moet denken. Kan je met een gerust hart je dozen gaan pakken

Overbruggingshypotheek

Een nieuw huis gevonden, maar je oude huis nog niet verkocht? Wanneer je oude huis nog niet is verkocht, of de waarde nog niet is vrijgekomen, biedt Robuust je een flexibele overbruggingshypotheek. Dat is een tijdelijke lening die je kan afsluiten als je een nieuw huis koopt, over 90% van de verwachte overwaarde. Als je huis al verkocht is, dan kan je zelfs 98% van de overwaarde lenen om de periode te overbruggen. Rentevast over twee jaar. Alle ruimte om te verhuizen. Lees meer.

Energiebesparende verbouwingen

Je volgende huis past bij jouw nieuwe toekomst. Laat het ook toekomstbestendig zijn in de CO2-uitstoot. Robuust heeft gunstige regelingen voor energiebesparende maatregelen in je huis. Als je kiest voor bijvoorbeeld zonnepanelen, een HR-ketel of dubbel glas, kan je een hypotheek afsluiten tot maximaal 106% van de huidige waarde. Lees meer. 

Rente meenemen

Als je nu een gunstige rente hebt over je huidige hypotheek, dan kan je bij Robuust de rente meenemen naar je nieuwe huis over dat bedrag en met de resterende looptijd. Neem je hypotheek over de looptijd en rentevastperiode mee. Stuur ons een bericht, minimaal 30 dagen voor aflossing. Bij Robuust krijg je maar liefst 6 maanden de tijd om deze gunstige rente in te zetten bij het tekenen van een nieuwe hypotheekakte. Lees meer. 

Meer informatie nodig?

Ga naar een onafhankelijk adviseur voor persoonlijk advies. 


Lees ook: