Je volgende koophuis

Kies voor je nieuwe huis voor de flexibiliteit en betrouwbaarheid van Robuust Hypotheken. Stap over, of neem onze hypotheek mee naar je nieuwe stek

Je gaat verhuizen naar een nieuw koophuis. Mooi niet dat je wil verhuizen naar een nieuwe hypotheekaanbieder dan Robuust. Je zit prima bij ons! Tenzij je gaat verhuizen en je nog niet bij ons was aangesloten. Dan is je verhuizing een goed moment om over te stappen op Robuust. Lees hier alles over Robuust en je volgende koophuis. 

Wat kan ik bij Robuust lenen?

Verhuizen met Robuust

Bij Robuust zijn we helder over je mogelijkheden voor jou als doorstromer. Zo kan je soepel verhuizen naar je nieuwe thuis.

Overbruggingshypotheek

Een nieuw huis gevonden, maar je oude huis nog niet verkocht? Wanneer je oude huis nog niet is verkocht, of de waarde nog niet is vrijgekomen, biedt Robuust je een flexibele overbruggingshypotheek. Dat is een tijdelijke lening over 90% van de verwachte winst van je oude woning die je kan afsluiten als je een nieuw huis koopt. Als je huis al verkocht is, dan kan je zelfs 98% van de overwaarde lenen om de periode te overbruggen. Je krijgt een vaste rente over de hele looptijd van de overbruggingshypotheek. Alle ruimte om te verhuizen.

Energiebesparende maatregelen

Je volgende huis past bij jouw nieuwe toekomst. Laat het ook toekomstbestendig zijn in de CO2-uitstoot. Robuust heeft gunstige regelingen voor energiebesparende maatregelen in je huis. Als je kiest voor bijvoorbeeld zonnepanelen, een HR-ketel of dubbel glas, kan je een hypotheek afsluiten tot maximaal 106% van de waarde van je woning. Lees meer.

Hypotheek meenemen

Als je nu een gunstige rente hebt over je huidige hypotheek, dan kan je bij Robuust de rente meenemen naar je nieuwe huis. De rente die je meeneemt geldt voor het openstaande bedrag van je oude hypotheek en de resterende looptijd van je rentevaste periode. Stuur ons een bericht, minimaal 30 dagen voor het terugbetalen van je hypotheek. Bij Robuust krijg je 6 maanden de tijd om deze gunstige rente in te zetten bij het tekenen van een nieuwe hypotheekakte.

Ik wil meer weten over:


Meer voor doorstromers