Jij weet wat bij jouw klant past

Alles wat je nodig hebt om snel te schakelen

Maak kennis met Robuust!

De Robuust Hypotheek wordt door Conneqt aangeboden. Conneqt is distributiemanager van een aantal bekende hypotheekmerken in Nederland. Robuust is daarmee uitsluitend via een selectief aantal onafhankelijke adviseurs verkrijgbaar. 

Consumenten & adviseurs

Adviseurs en consumenten kunnen bellen naar 010-242 1590 of e-mailen naar hallo@robuusthypotheken.nl

Productkaart

Bekijk hier de productkaart van de Robuust Hypotheek.

download

Robuust Track

Real-time de hypotheekaanvragen inzien en volgen? Dat kan met de Robuust Track app 

Handleiding Robuust Track

Korte beschrijving over het registreren en inloggen.

download

Vind snel: 

Conneqt Extranet

Log hier in op de Extranet omgeving 

Meest gestelde vragen

Wie is Robuust Hypotheken?

Robuust Hypotheken is een duurzame hypotheekverstrekker voor de Nederlandse hypotheekmarkt. Initiatiefnemer is Blauwtrust groep (Quion, De Hypotheker, DMPM en Conneqt Mortgage Distribution). DMPM is als portefeuillemanager verantwoordelijk voor de regie en uitvoering van Robuust Hypotheken. Aegon is verantwoordelijk voor de financiering van het hypotheekmandaat, waarmee bestendige funding gewaarborgd is.

Wie mag de Robuust Hypotheek verkopen?

Ca. 500 individuele advieskantoren met een rechtsstreekse samenwerking met Conneqt. Heb je dus al een directe aanstelling bij Conneqt dan heb je de mogelijkheid om een Robuust offerte aan te vragen. 

Indien je niet één van deze 500 kantoren bent is het tóch mogelijk dat je met Robuust kunt werken. Als je aangesloten bent bij de volgende distributiepartners kan je namelijk ook een Robuust Hypotheek aanvragen:

  • DAK
  • Finsys
  • FlexFront
  • Home Invest
  • Huismerk
  • LNI
  • Qualiora
  • VKG
  • VCN Hypotheekservice

Mijn kantoor staat niet genoemd in de locator. Wat moet ik doen?

Op de locator staan de kantoren die een rechtstreekse aanstelling bij Conneqt hebben en regelmatig in het recente verleden Hypotrust en IQWOON hypotheken hebben aangevraagd voor hun klanten. Hiermee worden consumenten door Robuust uitsluitend doorverwezen naar bij ons bekende advieskantoren.

Wat is mijn Robuust relatienummer?

Als je een rechtstreekse samenwerking met Conneqt hebt, dan heb je van ons een informatiepakket ontvangen met hierin je persoonlijke relatienummer. Ook heb je deze per mail gekregen.

Mocht je jouw relatienummer toch kwijt zijn? Neem dan contact op met Sales Support via salessupport@conneqt.nl of via 010-242 1350